137
סיפור הצלחהמשרה ראשונה

קיבלתי את המשרה הראשונה שלי — בוגר bootcamp, 0 ניסיון, 5 חודשי חיפוש

BA
בר אלוןמשתמש דמו
5258 צפיות·לפני 4 חודשים

רציתי לכתוב את זה לפני חודש אבל הייתי עדיין בשוק. עכשיו יכול.

הרקע:
גיל 28, שירות צבאי + תואר בפוליטיקה שאף אחד לא רצה. עשיתי bootcamp Full Stack JavaScript של 6 חודשים. ו-5 חודשים של חיפוש.

מה לא עבד:

• קורות חיים שכתבתי לבד (חבר שעובד בHR קרא ואמר שזה נראה כמו CV של 2015)
  • לחכות ולחכות שיחזרו אחרי שליחה
  • להגיש רק למשרות שאני "מתאים ל-100%"

מה כן עבד:

• פרויקט אחד מושלם ומוסבר — לא שלושה פרויקטי todo בינוניים. ה-GitHub שלי עם פרויקט אחד שאני יכול להסביר כל שורה בו
  • mock interviews עם מנטור מה-bootcamp — ממש שינה את ביטחון ה-delivery
  • להגיש ל"Junior עם 2 שנות ניסיון" — זה לא מה שרשום בJD, זה floor לא ceiling
  • לכתוב על הפרויקט בbootcamp כאילו זה עבודה: sprint planning, code review, deployment

ההצעה היא 15,500 ₪ — ידעתי שזה צד נמוך. לא היה לי ניסיון. מה שחשוב — יש ניסיון עכשיו, ואחרי שנה וחצי שנסתכל שוב.

תגובות

(5)
41
IT
איתי לוימשתמש דמו·לפני 4 חודשים

מזל טוב! 15.5k לראשון אחרי bootcamp נשמע סביר לי לפי השוק. עם שנה ניסיון תוכל לקפוץ ל-20-22k בקלות, ואחרי שנה וחצי אפשר להסתכל על 24-26k.

57
NO
נועה רוזןמשתמש דמו·לפני 4 חודשים

הנקודה על פרויקט 'אחד מושלם' — כל כך נכון. GitHub עם 10 פרויקטי todo גרוע יותר מפרויקט אחד שיש לו README, tests ו-live demo.

22
AM
עמית נבומשתמש דמו·לפני 4 חודשים

אני בדיוק בחודש 3 לחיפוש אחרי bootcamp. הפוסט הזה בדיוק מה שהייתי צריך לקרוא היום.

34
LI
לירון שגבמשתמש דמו·לפני 4 חודשים

כל הכבוד על 5 חודשים. יש לי חבר שוותר אחרי חודשיים ועבר לתחום אחר לגמרי. הנחישות היא חלק מהמיומנות.

19
NE
נטע רוזמשתמש דמו·לפני 4 חודשים

הנקודה על 'Junior עם 2 שנות ניסיון' — הרבה JDs הם copy-paste מפוסטים ישנים. HR בדרך כלל פתוחים לJunior טוב שמסביר למה הוא מתאים.

הוסף תגובה

היכנס כדי להגיב