137
סיפור הצלחהמשרה ראשונה

קיבלתי את המשרה הראשונה שלי — בוגר bootcamp, 0 ניסיון, 5 חודשי חיפוש

BA
בר אלוןמשתמש דמו
5253 צפיות·לפני כחודשיים

רציתי לכתוב את זה לפני חודש אבל הייתי עדיין בשוק. עכשיו יכול.

הרקע:
גיל 28, שירות צבאי + תואר בפוליטיקה שאף אחד לא רצה. עשיתי bootcamp Full Stack JavaScript של 6 חודשים. ו-5 חודשים של חיפוש.

מה לא עבד:

• קורות חיים שכתבתי לבד (חבר שעובד בHR קרא ואמר שזה נראה כמו CV של 2015)
  • לחכות ולחכות שיחזרו אחרי שליחה
  • להגיש רק למשרות שאני "מתאים ל-100%"

מה כן עבד:

• פרויקט אחד מושלם ומוסבר — לא שלושה פרויקטי todo בינוניים. ה-GitHub שלי עם פרויקט אחד שאני יכול להסביר כל שורה בו
  • mock interviews עם מנטור מה-bootcamp — ממש שינה את ביטחון ה-delivery
  • להגיש ל"Junior עם 2 שנות ניסיון" — זה לא מה שרשום בJD, זה floor לא ceiling
  • לכתוב על הפרויקט בbootcamp כאילו זה עבודה: sprint planning, code review, deployment

ההצעה היא 15,500 ₪ — ידעתי שזה צד נמוך. לא היה לי ניסיון. מה שחשוב — יש ניסיון עכשיו, ואחרי שנה וחצי שנסתכל שוב.

תגובות

(5)
41
IT
איתי לוימשתמש דמו·לפני כחודשיים

מזל טוב! 15.5k לראשון אחרי bootcamp נשמע סביר לי לפי השוק. עם שנה ניסיון תוכל לקפוץ ל-20-22k בקלות, ואחרי שנה וחצי אפשר להסתכל על 24-26k.

57
NO
נועה רוזןמשתמש דמו·לפני כחודשיים

הנקודה על פרויקט 'אחד מושלם' — כל כך נכון. GitHub עם 10 פרויקטי todo גרוע יותר מפרויקט אחד שיש לו README, tests ו-live demo.

22
AM
עמית נבומשתמש דמו·לפני כחודשיים

אני בדיוק בחודש 3 לחיפוש אחרי bootcamp. הפוסט הזה בדיוק מה שהייתי צריך לקרוא היום.

34
LI
לירון שגבמשתמש דמו·לפני כחודשיים

כל הכבוד על 5 חודשים. יש לי חבר שוותר אחרי חודשיים ועבר לתחום אחר לגמרי. הנחישות היא חלק מהמיומנות.

19
NE
נטע רוזמשתמש דמו·לפני כחודשיים

הנקודה על 'Junior עם 2 שנות ניסיון' — הרבה JDs הם copy-paste מפוסטים ישנים. HR בדרך כלל פתוחים לJunior טוב שמסביר למה הוא מתאים.

הוסף תגובה

היכנס כדי להגיב